Privacystatement en Cookiebeleid

Bergschenhoek Groep B.V. respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. In deze privacy- en cookieverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan en gebruik maken van cookies.

Tijdens uw bezoek aan onze website kunnen door ons persoonlijke gegevens over u worden verkregen, zoals bijvoorbeeld een IP-adres of e-mailadres, ook wel “persoonsgegevens” genoemd. Deze persoonsgegevens worden door ons conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) behandeld. Gedurende uw bezoek aan onze website worden onder andere uw IP-adres, de naam van uw internetprovider, de internetpagina van waaruit u bij ons terecht bent gekomen, de door u bekeken pagina´s op onze website en de datum en duur van uw bezoek door onze webserver geregistreerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van cookies van een webanalyse service van Bergschenhoek Groep B.V.

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst. De met deze cookies verkregen informatie gebruiken wij om het gebruik van onze website te analyseren, zodat wij de website kunnen blijven verbeteren. De met de cookies verkregen informatie wordt overgebracht naar en opgeslagen op servers van Bergschenhoek Groep B.V. Bergschenhoek Groep B.V. zal de informatie enkel aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie als bewerker namens [invullen naam van betreffende service provider] verwerken. U kunt het plaatsen van cookies weigeren via de instellingen van uw browser.

Verder worden persoonsgegevens alleen door ons verkregen doordat u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u documentatie aanvraagt, contactinformatie geeft of – indien van toepassing – een aankoop doet. Wij gebruiken uw persoonsgegevens om u op de hoogte te houden van en te informeren over onze (nieuwe) producten en/of diensten..

Doordat de privacy- en cookiewetgeving kan worden aangepast, is dit privacy- en cookiestatement mogelijk aan veranderingen onderhevig. Wij adviseren u dan ook dit statement regelmatig te raadplegen. Voor meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook heeft u het recht ons te verzoeken om inzage te geven in uw persoonsgegevens en deze te laten corrigeren of verwijderen.

Bergschenhoek Groep

 

Boterdorpseweg 10
2661 AC Bergschenhoek
Postbus 45
2650 AA Berkel en Rodenrijs
Nederland

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.